×
VBA Inspectie en Advies

Ons bedrijf

Ons bedrijf

VBA Inspectie & Advies is een technisch inspectie & adviesbureau dat is opgericht in 2017. De oprichter Arie van Ballegooijen is zijn carrière gestart in de luchtvaart. Na afronding van een technisch bedrijfskundige opleiding (HBO) werkzaam geweest als engineer en hier sturend geweest bij vliegtuigonderhoudsprogramma’s en advisering. Deze adviserende rol is voortgezet binnen de klimaatbranche bij een importeur van klimaattechnische apparatuur. In 2011 een academische MSc graad behaald op het gebied van managementwetenschappen, met als specialisatie verandermanagement en innovatie.

 

De meeste ervaring heeft hij opgedaan als technisch manager en het energiebeheer binnen de gebouwde omgeving. Daarnaast ook internationale ervaring opgedaan met het introduceren van een airconditioningmerk ten behoeve van een Europese holding maatschappij en het daarmee voldoen aan Europese eisen op het gebied van productniveau en regelgeving.

 

Door de combinatie van zowel technische en organisatorische kennis is hij in staat om bedrijven te helpen, om economisch verantwoord, hun energieverbruik te reduceren.

 

Bezoekadres:

Hoefsmidstraat 41

3194 AA Hoogvliet

06-57513681

 

Wij zijn EPBD gecertificeerd, VCA gecertificeerd en erkend lid van de NVKL (de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek). 

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok